31 januari 2020

Royal Caribbean opent Coco Beach Club met drijvende cabanas op privé-eiland

Royal Caribbean heeft vrijdag de nieuwe Coco Beach Club op haar privé-eiland Perfect Day at CocoCay geopend. Voor de eerste keer maakten de passagiers op de Symphony of the Seas kennis met de exclusieve strandclub met privé-strand, openlucht clubhuis, infinity pool, speciaal restaurant en bar en de eerste drijvende cabanas op de Bahamas. De club is toegankelijk via de aanschaf van een dagpas of de huur van een cabana.

Royal Caribbean vierde ook gelijk de heropening van het strand South Beach, dat vrij toegankelijk is voor alle gasten. Het bevat o.a. de eetgelegenheid Snack Shack, drie bars waaronder een drijvende voor de kust en sportfaciliteiten zoals volleybal en beachvolleybal. Met het debuut van de nieuwe locaties komt een eind aan de eerste fase van de 250 miljoen dollar kostende renovatie van Perfect Day at CocoCay.

Er zijn 20 drijvende cabanas op het eiland. Elke cabana beschikt over een eigen glijbaan in de oceaan, een hangmat boven het water, een eethoek, een zoetwaterdouche en een eigen bar. Ook te huur op Coco Beach Club zijn 10 strandcabanas die plek bieden aan maximaal 8 gasten. Ze zijn voorzien van ligstoelen, een eethoek, oplaadpunten, een minikoelkast, snorkelspullen en een bediende die hapjes en drankjes kan serveren.

Het clubhuis is de sociale hub met een bar waar speciale cocktails worden geserveerd, een infinity pool aan de oceaan met ligstoelen in het zwembad, ligbedden en bediening aan het zwembad. Het exclusieve restaurant is alleen gratis toegankelijk voor gasten van de strandclub. Op de kaart staan o.a. verse kreeft, baars en biefstuk met salades, fruit en voorgerechten.

Bekijk welke cruises naar Coco Cay gaan:

 

10 nachten met de Sirena


Vaar met de Sirena naar Southampton (Londen)
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Sirena
Vertrekpoort: Southampton
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 2806.00
Korting: 22 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 2,189

21 nachten met de Majestic Princess


22-daagse cruise met de Majestic Princess vanuit Sydney
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Majestic Princess
Vertrekpoort: Hongkong
Reisduur: 21 nachten
Normale prijs vanaf: 2274.00
Korting: 4 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 2,183

14 nachten met de Diamond Princess


15-daagse droomcruise vanuit Hongkong
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Diamond Princess
Vertrekpoort: Hongkong
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 2252.00
Korting: 3 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 2,184