09 juli 2022

Silversea biedt extra fly-cruise afvaarten in Antarctica

In antwoord op de sterke vraag, voegt de ultraluxe rederij Silversea aan haar expeditie poolaanbod drie nieuwe Antarctica Bridge-reizen toe. Deze vinden plaats in het seizoen 2023-2024. Het fly-cruise-programma biedt de snelste en meest directe route naar Antarctica doordat reizigers in businessclass over de Drake Passage vliegen naar het schip in Antarctica. De rederij biedt drie ijsklasse-schepen die het Witte Continent voor gasten ontsluiten en een breed scala aan cruises en baanbrekende fly-cruise-opties.

“Als reactie op de uitzonderlijke vraag hebben we voor 2024 drie nieuwe fly-cruise-reizen aan boord van Silver Cloud toegevoegd, waarmee we ons toonaangevende aanbod op Antarctica versterken”, aldus Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea. “We bieden gasten de luxe van keuze, met het meest diverse aanbod in ultra-luxe cruisen op Antarctica. Onze baanbrekende optie Antarctica Bridge is enorm populair bij tijdbewuste reizigers die het Witte Continent liever ervaren zonder de Drake Passage over te steken.”

 

 

 

Nieuwe cruises in februari 2024

Als aanvulling op Silversea’s bestaande Antarctica Bridge-aanbod voor 2022 en 2023, kunnen gasten die de snelle weg naar het Witte Continent zoeken, kiezen uit twee nieuwe vijfdaagse expeditiereizen aan boord van Silver Cloud, met vertrek op 2 en 7 februari 2024, evenals een 6-daagse cruise met vertrek 12 februari 2024.

Na de landing op de Chileense luchtmachtbasis Eduardo Frei Montalva op King George Island, zullen de gasten aan boord gaan van Silver Cloud. Ze varen naar bestemmingen zoals Antarctic Sound, het Antarctisch Schiereiland en de South Shetland Islands, voordat ze terugkeren naar King George Island.

Het zeer ervaren expeditieteam van Silversea zal Zodiac-tochten, kajakavonturen en verkenningen aan de wal begeleiden, en lezingen geven over de fascinerende geologie, natuur en geschiedenis van de regio om de reis voor gasten te verrijken. Naast het zien van ongelooflijke ijsformaties en buitenaardse landschappen, zullen gasten grote pinguïnkolonies bezoeken en verschillende soorten zeehonden, walvissen en andere vogels zien.

Vanuit Puerto Williams in Chili

Voor afvaarten die de Drake Passage oversteken, heeft Silversea onlangs de reizen van gasten naar Antarctica verbeterd met de lancering van retourreizen vanuit Puerto Williams, Chili. Vanaf het seizoen 2022-2023 zullen gasten die aan boord van de drie ijsklasse-expeditieschepen van de lijn varen – Silver Cloud, Silver Wind en Silver Explorer – profiteren van handigere vluchttijden, persoonlijke service tijdens een privéchartervlucht en snellere transfers naar de schip, op exclusieve routes die vertrekken vanaf de nieuwe toegangspoort van Puerto Williams. De nauwe samenwerking tussen de Chileense autoriteiten en lokale belanghebbenden maakte de verbetering mogelijk.

Inclusief

De gasten van Silversea genieten van het meest inclusieve poolaanbod in ultraluxe expeditiecruises. Gasten die reizen op de Antarctica Bridge-reizen van de cruisemaatschappij profiteren van de volgende inclusies:

 • Privé executive transfers 1
 • Internationale retourvluchten
 • Een hotelovernachting vóór de cruise en een hotelovernachting na de cruise in Santiago 2
 • Binnenlandse vluchten naar Punta Arenas
 • Een pre-cruise hotel en een post-cruise hotelovernachting in Punta Arenas
 • Private Business Class retourvlucht tussen Punta Arenas en King George Island
 • Transfers en bagageafhandeling
 • Beperkte gratis wifi
 • Meerdere restaurants met diverse gerechten en 24-uurs dinerservice in de suite, waaronder kaviaar
 • Premium drankjes in de suite en op het hele schip
 • Butlerservice en fooien aan boord
 • Hooggekwalificeerd expeditieteam, bestaande uit experts in hun vakgebied
 • Lezingen, begeleide Zodiac-, land- en zeetochten en activiteiten aan de kust
 • Gratis expeditie uitrusting, inclusief parka, rugzak en waterfles, evenals het gebruik van laarzen, waterdichte broeken en wandelstokken.