26 augustus 2022

Silversea start verkoop inaugurele seizoen Silver Endeavour

Silversea Cruises heeft de algemene verkoop geopend voor het eerste seizoen van haar ultraluxe nieuwe expeditieschip Silver Endeavour. Het schip, dat voorheen voer onder de naam Crystal Endeavor voor het failliet gegane Crystal Cruises, gaat vanaf 21 november 2022 12 reizen naar Antarctica varen, variërend van 5 tot 20 dagen, tot en met maart 2023.

“We zijn verheugd om de verkoop van de eerste reizen van Silver Endeavour te starten, waarmee een nieuw tijdperk wordt ingeluid in ultraluxe expeditiecruises”, aldus Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea Cruises. “Silver Endeavour zal enkele van de meest afgelegen en extreme bestemmingen ter wereld ontdekken en gasten verwelkomen in het kenmerkende comfortniveau van Silversea. Met state-of-the-art technologie, een van de hoogste ijsklasse ratings van alle expeditie cruiseschepen, en toonaangevende Zodiac- en expert-tot-gast ratio’s, zal ons nieuwste schip een unieke meeslepende expeditie-ervaring bieden aan onze bereisde gasten.”

“Van de meest geavanceerde expeditieschepen op zee, zal Silver Endeavour de expeditie-ervaring voor onze gasten naar een hoger niveau tillen wanneer ze vanaf november 2022 naar Antarctica vertrekt”, zegt Conrad Combrink, SVP Expeditions, Destination and Itinerary Management van Silversea Cruises. “Ik kijk ernaar uit om onze gasten te vergezellen op haar eerste reis, terwijl we over de Drake Passage vliegen om aan boord te gaan van Silver Endeavour op King George Island, diep in Antarctica op deze mijlpaalreis.”