01 juni 2023

Wereldcruise Silversea in 2026 in stijl van de ontdekkingsreizigers

Silversea Cruises heeft details bekendgemaakt over haar 140-daagse wereldcruise aan boord van de Silver Dawn (596 passagiers), in 2026. De wereldcruise met de naam “The Curious and the Sea” vertrekt op 6 januari 2026 vanuit Fort Lauderdale en zal 70 bestemmingen in 37 landen aandoen. Tijdens deze cruise zijn 26 nieuwe bestemmingen voor een Silversea World Cruise of bestemmingen die Silversea sinds 2020 niet meer heeft bezocht.

De exclusieve voorverkoop van Silversea begint op 14 juni 2023 voor leden van de Venetian Society, terwijl de algemene verkoop op 22 juni begint.

“Onze World Cruise 2026, ‘The Curious and the Sea’, die meer bestemmingen aandoet dan welke reis ook in de geschiedenis van Silversea, zal de meest mooie ervaringen op 70 bestemmingen en zes continenten met elkaar verbinden”, aldus Barbara Muckermann, president en CEO van Silversea Cruises.

 

Ontdekkingsreizigers

“Voor deze wereldcruise hebben we ons laten inspireren door de meest baanbrekende ontdekkingsreizigers uit de geschiedenis, die stuk voor stuk naar het einde van de aarde zijn gevaren – gedreven door nieuwsgierigheid en een honger naar ontdekking. We doen een beroep op de nieuwsgierige reiziger in ons en nodigen onze gasten uit om de schoonheid van onze planeet met nieuwe ogen te ervaren, terwijl we de rijke geschiedenis van de navigatie vieren.”

Tijdens deze wereldcruise met de Silver Dawn krijgen gasten de kans om de oude handelsroutes te bevaren én door zowel het Panama- als het Suezkanaal te varen. Bovendien zullen ze enkele van de meest afgelegen eilanden bezoeken, waaronder die in de Stille Zuidzee. De reis brengt gasten ook naar Nieuw-Zeeland en naar Australië. De reis eindigt op 27 mei 2026 in Lissabon, Portugal.

Hoogtepunten zijn onder meer:

  • Een 28-daagse onderdompeling in Frans-Polynesië en de Stille Zuidzee met bezoeken aan de Marquesas-eilanden
  • 21-dagen rond Australië, inclusief het bezoeken van gebieden die Charles Darwin’s “Theory of Evolution” inspireerden
  • Exclusieve wereldcruise-evenementen