10 maart 2023

Wereldcruise van 155 dagen bij Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises heeft zijn langste wereldcruise tot nu toe aangekondigd. Deze zal plaatsvinden aan boord van de Seven Seas Mariner. Het ultraluxe schip vertrekt op 10 januari 2026 voor een 155-daagse cruise.

“Luxereizigers willen verder weg en voor langere tijd, daarom zijn we verheugd om onze nieuwste en langste wereldcruise voor 2026 aan te kondigen”, aldus Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises.

“De wereldcruise met de naam The Sense of Adventure spreekt diegenen aan die precies dat verlangen – meer dan 154 nachten vol onvergetelijke ervaringen waarbij gasten naar de verre uithoeken van de wereld reizen. Onze World Cruise-gasten zullen genieten van ongeëvenaarde persoonlijke service, onberispelijke gastvrijheid, het weelderige comfort van onze all-suite, all-balkon accommodaties, en een uitgebreide lijst van insluitsels die alle luxe bieden.”

De 2026 World Cruise vertrekt vanuit Miami, Florida en omvat bezoeken aan bestemmingen in Amerika, de Stille Zuidzee, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika en Europa. De cruise van 155 dagen omvat 77 aanloophavens in 41 landen op zes continenten, waarbij onderweg drie nieuwe aanloophavens voor de cruisemaatschappij bezocht worden: Lifou Island en Maré Island in de archipel van Nieuw-Caledonië en Waingapu (Sumba), Indonesië.

Inclusief veel extra’s

Rederij Regent Seven Seas Cruises biedt een all-inclusive cruise aan met vrijwel alles inclusief. Regent’s wereldcruise omvat onbeperkt gebruik van wasserij, telefoontijd per suite, medische dienst aan boord, een memorabel geschenk en nog veel meer. Ook inbegrepen in de reissom zijn de persoonlijke service, specialiteitenrestaurants, premium drankjes, entertainment en internet aan boord. Voor gasten van de wereldcruise is ook hotelovernachting in Miami voorafgaand aan de cruise met een gala-avond, inbegrepen.

Daarnaast hebben de 696 gasten de keuze uit 431 gratis excursies evenals 16 overnachtingen voor het verkennen van bestemmingen zoals Bora Bora, Frans-Polynesië; Darwin, Australië; en Walvis Bay, Namibië. Tijdens deze reis hebben gasten ook toegang tot 47 UNESCO-werelderfgoedlocaties, waaronder het klooster van het natuurreservaat Vallée de Mai in Praslin, Seychellen; Robbeneiland uit Kaapstad, Zuid-Afrika; en het Great Barrier Reef uit Cairns, Australië.

 

De cruise omvat ook drie evenementen op specifieke bijzondere bestemmingen:

  • Een kijkje in de geschiedenis – 31 januari 2026 – Honolulu, Hawaï
  • Diner in Garuda Wisnu Kencana – 23 maart 2026 – Bali, Indonesië
  • Portugese smaken – 1 juni 2026 – Lissabon, Portugal

Prijzen voor de reis beginnen vanaf €86.579 per gast voor de Deluxe Veranda Suite en €245.369 per persoon voor de Master Suite.

De 2026 World Cruise opent voor reserveringen op 22 maart 2023, met een mogelijkheid voor pre-registratie vanaf 13 maart 2023.