28 april 2023

5 nieuwe Grand Voyages voor 2025-2026 door Regent Seven Seas Cruises gepresenteerd

Regent Seven Seas Cruises heeft aan het programma voor 2025-2026 vijf gloednieuwe Grand Voyages toegevoegd. Op de nieuwe routes doen de vier schepen van “The World’s Most Luxurious Fleet” 194 havens op de vijf continenten Afrika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, Europa en Noord-Amerika aan.

Grand Voyages 2025-2026
Vanwege de populariteit van lange luxe cruises heeft Regent in het Grand Voyage programma 2025-2026 vijf reizen opgenomen, met prijzen vanaf €36.579 per passagier. Passagiers hebben keuze uit 589 inbegrepen excursies aan land en brengen tot negenmaal de nacht door aan boord in een haven.

“Bevlogen reizigers willen steeds langer cruisen en meer van de wereld zien. We zijn dan ook verheugd dat we nu ons ongelooflijke Grand Voyage programma voor 2025-2026 aan de wereld mogen presenteren,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Deze vijf nieuwe routes zullen in de smaak vallen bij gasten die langer op reis willen en nieuwe bestemmingen willen ontdekken. Het aantal nachten varieert van 61 tot 117 en gasten zullen onvergetelijke indrukken rond de wereld opdoen. Onze gasten kunnen rekenen op een ongekende persoonlijke service, onovertroffen gastvrijheid en het comfort van onze all-suite, all-balcony accommodaties.”

Het Grand Arctic Adventure aan boord van Seven Seas Mariner vertrekt vanuit New York en neemt passagiers mee op een cruise met 83 overnachtingen met als eindbestemming Barcelona. De Grand Cultural Quest op Seven Seas Mariner – die met 117 overnachtingen niet onderdoet voor wereldcruises – neemt passagiers van New York mee naar Barcelona. Onderweg wordt een groot aantal bestemmingen in Noord-Europa en rond de Middellandse Zee aangedaan. Reizigers op de Grand Continental Sojourn stappen in Barcelona aan boord van Seven Seas Navigator voor een cruise met 84 overnachtingen die via Afrika, Azië en Australië eindigt in Sydney. De Grand Asia Exploration op Seven Seas Explorer is een cruise-avontuur met 61 overnachtingen van Auckland naar Tokio. En ten slotte is er de Indian Ocean Odyssey die de reizigers meeneemt op een cruise met 64 overnachtingen van Mauritius naar Rome en bestemmingen in Afrika, het Midden-Oosten en rond de Middellandse Zee aandoet.

 

Comfortabele luxe
Aan boord van Seven Seas Explorer,?Seven Seas Mariner,?Seven Seas Navigator en Seven Seas Voyager genieten passagiers van comfort in alle luxe.

Naast de ruime all-suite, all-balcony accommodatie aan boord krijgen passagiers een hotelovernachting en diner voorafgaand aan de cruise aangeboden, evenals een exclusieve landexcursie, onbeperkte valet wasservice inclusief stomen en strijken, telefoontegoed per suite en een cadeau als aandenken. Dit komt boven op de luxe voorzieningen die standaard al zijn inbegrepen bij een cruise met Regent, zoals onbeperkte deelname aan landexcursies in elke haven waar wordt aangemeerd, gastronomische hoogstandjes in diverse specialiteitenrestaurants en al fresco eetgelegenheden, wijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte toegang tot internet, fooien en transfers tussen de luchthaven en het schip.

Geinteresseerden kunnen zich vanaf 19 april registreren op RSSC.com/2025-2026-Legendary-Journeys, boeken is mogelijk vanaf 3 mei 2023.

Grand Voyages van Regent Seven Seas Cruises in het seizoen 2025- 2026:

Grand Arctic Adventure
Kies het ruime sop aan boord van Seven Seas Mariner en beleef een Grand Arctic Adventure van de Amerikaanse oostkust naar een scala aan Europese bestemmingen, van van de ruige kustlijn van New England tot de gletsjers van IJsland en de fjorden in Noorwegen. En met overnachtingen aan boord in havens als Reykjavik, Amsterdam en Bordeaux hebben passagiers tijdens deze cruise met 83 overnachtingen alle tijd om de sfeer en lokale schoonheid op te snuiven. Deze cruise met een prijs vanaf €58.979 per passagier vertrekt op 10 juli 2025 vanuit New York. Passagiers hebben keuze uit 364 inbegrepen landexcursies en zullen zevenmaal de nacht doorbrengen in een haven.

Grand Cultural Quest
Ontdek het noordelijk deel van de Atlantische Oceaan, de kustlijn van West-Europa en de historie en heerlijkheden van de Middellandse Zee op de Grand Cultural Quest met 117 overnachtingen. Reis langs de grenzen van de noordpool met stops in New Brunswick, Groenland en IJsland. Proef de lokale keuken, van Scandinavië tot Spanje en Turkije. Breng met de Seven Seas Mariner een bezoek aan onder andere Griekenland, Frankrijk, Egypte en Jeruzalem. Deze cruise met een prijs vanaf €82.779 per gast vertrekt op 10 juli 2025 vanuit New York. Passagiers hebben keuze uit 589 inbegrepen landexcursies en zullen negenmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

 

Grand Continental Sojourn
Voor de Grand Continental Sojourn, een cruise met 84 overnachtingen van Barcelona naar Sydney, stappen passagiers aan boord van de Seven Seas Navigator. Bezoek Marokko en de Canarische Eilanden om van daaruit langs de westkust van Afrika koers te zetten naar Kaapstad. Op de route staan onder andere Madagascar en de Seychellen, Oman en Qatar, India en Sri Lanka. Na Zuidoost-Azië en Indonesië wordt er koers gezet naar Sydney. Deze cruise met een prijs vanaf €39.359 per passagier vertrekt op 31 oktober 2025 vanuit Barcelona, Spanje. Passagiers hebben keuze uit 213 inbegrepen landexcursies en zullen vijfmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

Grand Asia Exploration
Maak kennis met de wonderen van Azië tijdens de Grand Asia Exploration van Seven Seas Explorer met 61 overnachtingen van Auckland naar Tokio. De cruise doet verschillende havens in Nieuw-Zeeland en Australië aan om vervolgens koers te zetten naar onder andere Bali, Singapore en de Filipijnen. Met overnachtingen in Melbourne, Bangkok, Ho Chi Minh City, Shanghai en Osaka hebben passagiers ruim de tijd om zich onder te dompelen in verschillende culturen en lokale heerlijkheden. Deze cruise met een prijs vanaf €39.079 per passagier vertrekt op 12 januari 2026 vanuit New York. Passagiers hebben keuze uit 153 inbegrepen landexcursies en zullen vijfmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

Indian Ocean Odyssey
De speciale Indian Ocean Odyssey is een Grand Voyage van Seven Seas Voyager die vertrekt vanaf het eiland Mauritius om via de zuidoostkust van Afrika richting het noorden en aansluitend via het Arabisch Schiereiland naar de Middellandse Zee te varen.  De nacht wordt doorgebracht in havens in Tanzania, Zuid-Afrika, de Seychellen en Egypte voordat via het Suezkanaal wordt doorgestoken naar de Middellandse Zee. Griekenland, Turkije en Italië verwelkomen passagiers in verschillende havens. Deze cruise met een prijs vanaf €36.579 per passagier vertrekt op 12 februari 2026 vanuit Port Louis, Mauritius. Passagiers hebben keuze uit 172 inbegrepen landexcursies en zullen vijfmaal de nacht op het schip doorbrengen in een haven.

 

2026 World Cruise – The Sense of Adventure
De 2026 World Cruise van Regent Seven Seas Cruises, die al eerder werd aangekondigd en inmiddels in de verkoop is, vormt samen met de vijf nieuwe Grand Voyages de Legendary Journeys Collection van de cruisemaatschappij voor 2025-2026.

De 2026 World Cruise – The Sense of Adventure – die op 10 januari 2026 vanuit Miami, Florida vertrekt voor een rondreis, doet bestemmingen aan in Noord- en Zuid-Amerika, de zuidelijke Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika en Europa.

Aan boord van Seven Seas Mariner bevaren passagiers drie oceanen, doen zij 77 havens in 41 landen op zes continenten aan en leggen ze in ruim vijf maanden 39.911 zeemijlen af. Passagiers hebben keuze uit 426 inbegrepen landexcursies en brengen in 16 havens, waaronder Bora Bora in Frans-Polynesië, Darwin in Australië en Walvisbaai in Namibië de nacht door, zodat zij meer tijd hebben om deze bestemmingen te ontdekken. Op de route kan een bezoek worden gebracht aan 47 UNESCO Werelderfgoedsites, zoals het natuurreservaat Vallée de Mai op Praslin in de Seychellen, Robbeneiland bij Kaapstad, Zuid-Afrika en het Great Barrier Reef bij Cairns, Australië.