Crystal Cruises

Rederij Crystal Cruises wordt door de lezers van prestigieuze vakbladen als Condé Nast Traveler en Travel + Leisure steevast verkozen tot World's Best. Sinds haar oprichting ontving deze rederij meer onderscheidingen dan welke andere ook.

Met zijn twee schepen van wereldklasse (de Crystal Serenity en de Crystal Symphony) is Crystal Cruises erin geslaagd op korte tijd door te stoten naar de top van de cruise-industrie. Daarvoor bezorgt de rederij haar gasten in de categorie luxevakanties niet alleen de best mogelijke cruise-ervaring, maar ook de best mogelijke reiservaring. Het resultaat biedt het beste van twee werelden: alle voordelen van een groot schip in het luxueuze kader van een klein schip. Crystal Cruises is dan ook een van de rederijen met het grootste aantal ‘herbookers’.

Ruimte, rust, materialen van de hoogste kwaliteit en een warme gastvrijheid dragen bij tot een gevoel van perfectie. Het luxegehalte van Crystal Cruises wordt vaak vergeleken met dat van 's werelds beste hotels zoals Four Seasons en Ritz-Carlton. Ook het aantal personeelsleden is buitengewoon. Op de Crystal Serenity bijvoorbeeld staan voor 1.050 passagiers maar liefst 655 personeelsleden klaar.

Crystal Cruises is een all-inclusive maatschappij waarbij alle fooien, (bijna) alle drankjes en maaltijden inclusief zijn.

Meer dan 85% van alle hutten heeft een balkon. Alle hutten zijn voorzien van alle luxe: softdrinks en water, badjassen, slippers en (in de duurdere categorie) zelfs een jacuzzi. Ook voor kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma, wat uniek is voor een ultraluxueuze cruisemaatschappij.

10 nachten met de Azamara Quest


In 11 dagen naar Venetië
Rederij: Azamara Club Cruises

 

Meer info

Schip: Azamara Quest
Vertrekpoort: Venetië
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 3610.00
Korting: 28 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 2,599

12 nachten met de Sirena


13-daagse cruise met de Sirena vanuit Haifa (Jeruzalem)
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Sirena
Vertrekpoort: Istanbul
Reisduur: 12 nachten
Normale prijs vanaf: 2150.00
Korting: 14 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 1,849

22 nachten met de Queen Elizabeth


Geniet van het adembenemende Bay of Islands met Cunard
Rederij: Cunard Line

 

Meer info

Schip: Queen Elizabeth
Vertrekpoort: Adelaide
Reisduur: 22 nachten
Normale prijs vanaf: 4593.00
Korting: 1 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 4,547