24 augustus 2022

Celebrity Cruises viert mijlpaal voor Celebrity Ascent

De bouw van de Celebrity Ascent van Celebrity Cruises vordert gestaag nadat deze week de muntceremonie plaatsvond. Bij deze mijlpaal wordt een ceremoniële munt in het schip geplaatst. Volgens de legende – en een traditie die eeuwen overspant – zou het leggen van de munt het schip zegenen en geluk brengen.

Op de Chantiers de l’Atlantique-scheepswerf plaatsten Jason Liberty, president en CEO van Royal Caribbean Group, het moederbedrijf van Celebrity Cruises,  en Laurent Castaing, algemeen directeur van Chantiers de l’Atlantique de munt.

“Vandaag vieren we de Celebrity Ascent, een passende scheepsnaam die de klim, de opkomst en uiteindelijk het opwaartse traject van zowel Celebrity Cruises als de Royal Caribbean Group vertegenwoordigt”, aldus Liberty. “Het is mooi om onze gehele vloot weer in het water te hebben, en momenten als deze bevestigen onze mooie toekomst opnieuw. We zijn iedereen dankbaar die hun creativiteit en vakmanschap aan dit schip heeft en zal blijven geven.”

“Het is absoluut opwindend voor mij om weer een prachtig Celebrity Edge Series-schip tot leven te brengen,  een geweldige ontwikkeling voor onze gasten”, aldus Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises. “Tijdens het verkennen van de wereld, zullen onze gasten worden omringd door de wonderen van onze Celebrity-wereld – vooruitstrevend ontwerp, culinaire uitmuntendheid, doordachte welzijnservaringen en onze unieke intuïtieve service. Celebrity Ascent wordt de belichaming van een ontspannen luxeresort aan zee.”

 

December 2023

Celebrity Ascent is het vierde schip in de baanbrekende Edge-serie van de rederij, een klasse schepen die wordt geprezen als technisch en ontwerp wonder met de opvallende Magic Carpet aan de zijkant van de schepen. Zusterschepen zijn de Celebrity Edge, Celebrity Apex en Celebrity Beyond. De Ascent is 17 dekken hoog en 20 meter langer dan de originele Celebrity Edge en biedt net als de Celebrity Beyond dan ook meer ruimte aan boord.

 

Cruise met Celebrity Infinity vanuit Athene (Piraeus) – 7 nachten


Schip: Celebrity Infinity
Route: Athene (Piraeus) / Mykonos / Ephesus / Rhodos / Santorini / Hydra / Athene (Piraeus)
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 741