24 november 2019

Doop AIDAmira live op internet te zien

Aankomende zaterdag 30 november 2019 wordt het 14e schip in de vloot van AIDA Cruises, de AIDAmira, gedoopt in Palma de Mallorca. De doop van de voormalige Mistral en Costa neoRiviera zal worden verricht door het Duitse model en tv-presentatrice Franziska Knuppe. De festiviteiten zullen live op de Facebook-pagina van de Duitse cruisemaatschappij te volgen zijn. De uitzending begint rond 22:30 uur.

AIDA Selection

Momenteel vinden de laatste werkzaamheden plaats aan de renovatie van de AIDAmira. Als AIDA Selection schip zal het langere cruises gaan maken naar de wat onbekendere havens waarbij het schip langer blijft liggen. De AIDAmira voegt zich daarmee bij de andere Selection schepen van AIDA, de AIDAcara, AIDAaura en AIDAvita.

Renovatie

De AIDAmira biedt na de renovatie vijf restaurants en zeven bars aan boord. Van de ongeveer 700 hutten hebben er 125 een balkon of een eigen zonneplekje. Wellness- en sportfaciliteiten zijn beschikbaar, bijvoorbeeld in de Wellness Suite, de SPA Signature Treatment “Beyond Africa” of in de saunaruimte met Finse sauna, aromasauna en stoombad en tot 30 verschillende fitness- en ontspanningslessen per week.

De AIDA-shows, workshops, lezingen, lezingen en kookevenementen bieden het beste entertainment aan boord. Lectoren begeleiden de cruises en brengen insider kennis mee aan boord over de bestemmingen.

Routes

De AIDAmira zal al snel naar het Afrikaanse continent vertrekken voor een 14-daagse Zuid-Afrika en Namibië route met havens zoals Kaapstad, Durban en een bezoek aan de Walvisbaai.

Vanaf mei 2020 vaart de AIDAmira bijzondere routes in het oostelijk deel van de Middellandse Zee zoals naar Brindisi en Crotone (Zuid-Italië), Olympia en Kefalonia. Cruises zijn beschikbaar vanaf €745.

7 nachten met de AIDAmira


Cruise naar Corfu via Crotone
Rederij: Aida Cruises

 

Meer info

Schip: AIDAmira
Vertrekpoort: Corfu
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 925.00
Korting: 19 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 749

7 nachten met de AIDAmira


Ervaar Athene (Piraeus) met AIDA Cruises
Rederij: Aida Cruises

 

Meer info

Schip: AIDAmira
Vertrekpoort: Corfu
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 892.00
Korting: 16 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 749

14 nachten met de AIDAmira


Geniet van het stralende Walvis Bay met AIDA
Rederij: Aida Cruises

 

Meer info

Schip: AIDAmira
Vertrekpoort: Kaapstad
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 1397.00
Korting: 7 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 1,299