22 juli 2022

Holland America Line neemt afscheid van merkambassadeur Seth Wayne

Holland America Line heeft afscheid genomen van haar ‘Brand Ambassador’ Seth Wayne. Wayne was sinds december 2019 het gezicht van de cruisemaatschappij op alle sociale media kanalen (met name Facebook, Instagram, Twitter en YouTube) van het bedrijf maar ook aan boord van de cruiseschepen in haar vloot. Tijdens de coronapandemie speelde hij een belangrijke rol in de communicatie met loyale gasten. Volgens Wayne is het afscheid te wijten aan een herstructurering van functies bij Holland America Line.

Wayne was de eerste merkambassadeur van de Amerikaanse rederij met de Nederlandse roots. Hij bekleedde eenzelfde soort functie als John Heald, die al jaren het succesvolle aanspreekpunt is voor trouwe fans van Carnival Cruise Line. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de rol van ‘Brand Ambassador’ bij Holland America Line definitief verdwijnt of dat deze, al dan niet in een andere vorm, wordt voortgezet.

“Beste vrienden en fans – Vanwege een herstructurering van functies bij Holland America Line is deze week mijn laatste als merkambassadeur voor Holland America Line. We hebben allemaal ongelooflijke herinneringen gecreëerd voor en na onze verplichte cruisestop. En dat is allemaal te danken aan JOU! Ik neem geweldige herinneringen mee aan het feit dat ik zo velen van jullie op zee heb ontmoet en het delen van het beste dat cruisen en Holland America Line te bieden heeft. Ik lees met jullie mee”, aldus Wayne op Facebook.

Wayne is van plan om zijn liefde voor het cruisen te blijven delen en gezamenlijke cruises te organiseren. Hij heeft daarvoor een nieuwe Facebook-pagina ‘Sail with Seth’ aangemaakt.

Cruise met Rotterdam vanuit Rotterdam – 7 nachten


Schip: Rotterdam
Route: Rotterdam / Kopenhagen / Scenic Cruising Oslo Fjord / Oslo / Gothenburg / Kristiansand / Rotterdam
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 2,149