23 december 2022

MSC Cruises kondigt plannen aan voor vierde thuishaven in de Verenigde Staten

MSC Cruises heeft de volgende fase van haar Amerikaanse expansie aangekondigd met haar plannen voor een nieuwe thuishaven Galveston. De cruisemaatschappij is in onderhandeling met de Galveston Wharves over de ontwikkeling van een vierde terminal in de haven. Beide partijen tekenden een niet-bindend memorandum van overeenstemming (MOU) waarin de condities van een mogelijke overeenkomst staan voor de ontwikkeling en exploitatie van een terminal bij de pieren 16-18.

“Het vooruitzicht van het ontwikkelen van een nieuwe thuishaven in Galveston is opwindend omdat het een grote stap betekent in onze voortdurende Noord-Amerikaanse expansie. Door onze moderne, glamoureuze schepen naar Texas te brengen, krijgen gasten en reisadviseurs nog meer toegang en mogelijkheden om de toekomst van cruisen met MSC Cruises en onze unieke Europese stijl te ervaren. We kijken uit naar productieve gesprekken met de Galveston Wharves terwijl we de toekomst van MSC op de Amerikaanse markt in kaart brengen.”

MSC Cruises vaart momenteel al vanuit Miami en Port Canaveral. Vanaf april 2023 gaat de rederij het gehele jaar door varen vanuit New York City.

 

Cruise met MSC Seascape vanuit Miami – 7 nachten


Schip: MSC Seascape
Route: Miami / Ocho Rios / George Town / Cozumel / Ocean Cay / Miami
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 784

Cruise met MSC Grandiosa vanuit Napels – 7 nachten


Schip: MSC Grandiosa
Route: Napels / Livorno / Marseille / Barcelona / La Goulette / Palermo / Napels
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,083