13 januari 2020

Mein Schiff 4 in Marseille word gemoderniseerd

De scheepswerf Chantier Naval in Marseille ontvangt op 3 februari de Mein Schiff 4 voor een twee weeks droogdok verblijf. De Mein Schiff 4 zal een kleine facelift ontvangen, waarna op 14 februari de gasten in Palma de Mallorca weer op het Duitse schip welkom zijn.  Het cruiseschip was destijds in 2015 het tweede nieuwbouwschip voor de rederij.

Werkzaamheden

Restaurant La Spezia, de Café Lounge en de Diamant Bar ontvangen verbeteringen. Daarnaast worden ook de ruimtes bij de receptie & excursies en de Teens Lounge aangepakt. Compleet nieuw zal de Rauch Juice Bar zijn, deze werd succesvol ingevoerd op de Mein Schiff 1 en de Mein Schiff 2 op dek 3.  Ook nieuw ingericht zal het exclusieve restaurant Hanami by Tim Raue op dek 5 worden. In samenwerking met Duitse top-architecten Werner Aisslinger en sterrenkok Tim Raue krijgt de sushi Bar bovendien een nieuw design. Bij alle werkzaamheden zal de nadruk liggen op een harmonisch design, met veel aarde tinten en hout.

 

Ontspannen

Passagiers bij TUI Cruises waarderen de vele rustige plekken aan boord en daarom zal op de Mein Schiff 4 meer plek daarvoor gecreëerd worden. Zo krijgt het binnenzwembad op dek 12 een renovatie met een nieuwe inrichting, frisse kleuren en lounge banken. Suitegasten zullen een vernieuwd zonnedek ‘X-Sonnendeck’ zien met ook een nieuwe inrichting, kleuren en ligbedden.

7 nachten met de Mein Schiff 4


Aanschouw het indrukwekkende Civitavecchia in 8 dagen
Rederij: TUI Cruises

 

Meer info

Schip: Mein Schiff 4
Vertrekpoort: Palma de Mallorca
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1026.00
Korting: 3 %
Speciale 123cruisetips.nl prijs:

€ 995

11 nachten met de Mein Schiff 4


12-daagse cruise met de Mein Schiff 4 vanuit Kiel
Rederij: TUI Cruises

 

Meer info

Schip: Mein Schiff 4
Vertrekpoort: Kiel
Reisduur: 11 nachten
vanaf:

€ 2,449

14 nachten met de Mein Schiff 4


Cruise met TUI Cruises naar Funchal
Rederij: TUI Cruises

 

Meer info

Schip: Mein Schiff 4
Vertrekpoort: Las Palmas, Gran Canaria
Reisduur: 14 nachten
vanaf:

€ 2,219