13 maart 2023

Mirella de Kock-Houmes wordt Managing Director e-hoi Benelux

Mirella de Kock-Houmes wordt managing director van de reisbureaus Zeetours, Cruise Travel, Cruisewinkel en Wondercruises, allen onderdeel van het Duitse e-hoi GmbH.  Zij neemt het stokje over van Bas Ruben, die halverwege 2022 aantrad.

De Kock-Houmes is een bekend gezicht in de cruisebranche, zo is zij al vele jaren werkzaam bij Zeetours Cruises waar zij diverse posities heeft bekleed. In de laatste jaren was zij als Business Development Manager verantwoordelijk voor de B2B partnerships van Zeetours en vervulde zij een prominente rol in het Management Team. Met haar jarenlange ervaring zal zij het management van de Nederlandse en Belgische e-hoi labels overnemen. Mirella de Kock-Houmes: “Ik kijk er naar uit om in deze nieuwe rol aan de slag te gaan. We zien dat de cruisemarkt weer volledig is aangetrokken sinds de uitdagende coronajaren, en hebben een duidelijke taak te vervullen: onze marktpositie verder verstevigen en uitbreiden. Met ruim 40 collega’s in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen hebben wij een zeer deskundig en kennisrijk team. Ik zie er naar uit om de dagelijkse leiding voor mijn rekening te nemen.

De Kock-Houmes zal in haar rol als Managing Director ondersteund worden door Patrick Cépèro, die tot aan zomer 2022 de rol van Managing Director vervulde en werkzaam is als Senior Strategic Advisor is voor de gehele e-hoi groep.

Cruise met Costa Smeralda vanuit Napels – 7 nachten


Schip: Costa Smeralda
Route: Napels / Civitavecchia / Genua / Marseille / Barcelona / Cagliari / Napels
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,119

Cruise met MSC Fantasia vanuit Genua – 7 nachten


Schip: MSC Fantasia
Route: Genua / Marseille / Tarragona / Valencia / Livorno / Civitavecchia / Genua
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,073

Cruise met MSC Seaview vanuit Civitavecchia – 7 nachten


Schip: MSC Seaview
Route: Civitavecchia / Palma de Mallorca / Barcelona / Cannes / Genua / La Spezia / Civitavecchia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,323

Cruise met MS Richard With vanuit Kirkenes – 5 nachten


Schip: MS Richard With
Route: Kirkenes / Berlevag / Mehamm / Tromso / Tromso / Stamsund / Bodo / Rorvik… Meer
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 2,328