24 juni 2022

Muziek themacruises bij Phoenix Reisen

Ook dit jaar zijn muziek- en cruiseliefhebbers in goede handen bij Phoenix Reisen. De reisorganisator biedt drie cruises aan met bekende Duitse muzikanten.

In juli begint MS Artania aan een driedaagse cruise rond Denemarken. Naast geplande excursies aan wal in Skågen en op Helgoland, het eiland voor de kust van Duitsland, zullen de gasten aan boord genieten van een geweldige sfeer. De populaire oude meester Roberto Blanco en de sympathieke Laura Wilde zorgen voor een muzikaal programma. Vertrek op 21 juli vanuit Kiel, vanaf €299.

Aan boord van de MS Amera kunnen gasten in augustus de “Swinging Fanfares” verwachten tijdens een driedaagse cruise op de Noordzee. Wat begon als Duitslands oudste fanfarekorps is nu een geweldige bigband met een enorm repertoire variërend van swing tot pop en carnavalshits tot fantastische eigen producties. Vertrek op 5 augustus vanuit Bremerhaven, vanaf €299.

Met MS Amadea beleven gasten in november niet alleen een interessante tiendaagse cruise op de Middellandse Zee naar de mooiste bestemmingen aan de Adriatische kust en Italië. Aan boord worden gasten vermaakt door de Duitse rock’n roll-legende Peter Kraus. Na de gezamenlijke successen van de afgelopen jaren kijkt het team van Phoenix Reisen er naar uit om deze muzikant wederom te verwelkomen. Vertrek op 12 november vanuit Trieste, vanaf €1299.