09 februari 2022

Nieuwe show aan boord van Discovery Princess

Princess Cruises introduceert een nieuwe productieshow – Spotlight Bar – aan boord van haar gloednieuwe cruiseschip Discovery Princess. Volgens de rederij zal deze fantasierijke show passagiers naar een levendige bar setting brengen waar ze lokale verhalenvertellers zullen ontmoeten die hun levens door middel van liedjes zullen delen.

‘Met een afspeellijst die herinneringen oproept en zelfs kan inspireren tot dansen voor iedereen hoopt Spotlight Bar mensen samen te brengen op een plek waar iedereen thuishoort’, aldus Princess Cruises. De show bevat een moderne muzikale afspeellijst, met cast-uitvoeringen van verschillende nummers, zoals:

“Brave” –  Sara Bareilles
“Don’t You Worry About a Thing” – Stevie Wonder
“Havanna” – Camila Cabela
“Old Town Road” – Lil Nas X en Billy Ray Cyrus
“Drink You Away” – Justin Timberlake
“Freedom” – George Michael

“Spotlight Bar vertelt het verhaal van de gezellige buurtbar waar de lokale bevolking wil rondhangen, bijpraten, lachen, een drankje pakken en misschien een liedje zingen”, zegt Denise Saviss, Vice President Entertainment Experience bij Princess Cruises. “We hopen dat Discovery Princess-gasten zullen verdwalen in de vertrouwde muziek en het thema van kameraadschap om echt contact te maken met onze getalenteerde Princess-entertainers.”

Spotlight Bar zal haar debuut maken in het Princess Theatre aan boord van Discovery Princess. Het schip vertrekt op 17 april 2022 vanuit Los Angeles voor een cruise naar de Mexicaanse Rivièra.

De show wordt tijdens elke cruise van Discovery Princess live uitgevoerd door de zangers, dansers en muzikanten van Princess.

 

Cruise met Sun Princess vanuit Barcelona – 7 nachten


Schip: Sun Princess
Route: Barcelona / Gibraltar / Marseille / Genua / Florence / Civitavechhia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,214