10 april 2023

Princess Cruises onthult nieuw visrestaurant “The Catch by Rudi”

Princess Cruises lanceert een nieuw visspecialiteitenrestaurant The Catch by Rudi. Het wordt het eerste restaurant van de cruisemaatschappij dat zich richt op zeevruchten. Het debuteert aan boord van de Enchanted Princess als het op 15 april uit het droogdok komt en drie andere nieuwe schepen in de vloot.

Het restaurant maakt deel uit van een samenwerking met de culinaire icoon Chef Rudi Sodamin, het hoofd van de ‘Culinary Arts’ van de cruisemaatschappij. Het wordt een specialiteitenrestaurant met een extra toeslag van 39 dollar per persoon. De eetgelegenheid vervangt Bistro Sur La Mer.

Bijzonderheden die worden aangeboden bij The Catch by Rudi zijn The Daily Catch met verse, duurzaam geproduceerde zeevruchten uit lokale havens; zeevruchten klassiekers en The Seafood Trolly met verse kreeft, oesters, mosselen en andere zeevruchten.

“The Catch by Rudi is mijn manier om mijn liefde voor eten, zeevruchten en mensen te combineren met mijn ongelooflijke culinaire reis op zee en mijn levenslange geschiedenis van het koken van zeevruchten over de hele wereld om Princess-gasten te verrassen”, aldus Rudi Sodamin. “Ik wil een nieuwe manier bieden om van zeevruchten te genieten en een frisse kijk op iets waarvan ze dachten dat ze het wisten. Alles wat we doen met The Catch draait om het ‘vangen’ van dat kostbare moment dat we ‘nu’ noemen – en dat doen op zo’n gedenkwaardige en onverwachte manier waarop je ‘wow!’ zegt.”

Hoewel het menu voornamelijk gericht is op visgerechten, biedt The Catch by Rudi ook vegetarische gerechten en rundvleesgerechten.

Het restaurant debuteert als eerste aan boord van de Enchanted Princess. Het bevindt zich tegenover ‘Guest Services’ op dek 5. De Majestic Princess en de Sky Princess zullen het nieuwe dinerconcept in mei aanbieden in respectievelijk Alaska en Scandinavië. Het restaurant zal dit najaar ook beschikbaar zijn aan boord van de Discovery Princess.

 

Cruise met Sun Princess vanuit Barcelona – 7 nachten


Schip: Sun Princess
Route: Barcelona / Gibraltar / Marseille / Genua / Florence / Civitavechhia
Reisduur: 7 dagen
vanaf:

€ 1,214