14 november 2022

Regent Seven Seas Cruises schenkt gasten de Gift of Travel

Regent Seven Seas Cruises heeft een nieuw programma bekendgemaakt om gasten nog meer interessante en indrukwekkende ervaringen te bieden: een bij hun cruise inbegrepen landprogramma om de reis mee te verlengen, voorafgaand of na afloop van de cruise. Deze aanbieding met de naam Gift of Travel is tijdelijk boekbaar.

Dit inclusieve Gift of Travel aanbod van Regent omvat landprogramma’s in de periode april tot november 2023 in combinatie met 57 verschillende Europese cruises.

Veelzijdig Europa

Deze aanbieding geldt voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 1 november 2022 en 6 januari 2023, en geeft reizigers een extra reden nu hun cruise te reserveren naar Europese bestemmingen volgend jaar.

“Onze gasten geven blijk van een grote, constante liefde voor reizen in het wonderschone en interessante Europa, dat zo rijk is aan geschiedenis, bruisende cultuur en adembenemende landschappen. En uiteraard helemaal wanneer ze onderweg kunnen genieten van onze all-suite accommodaties, de exquise keuken en het elegante entertainment aan boord van ‘s werelds meest luxueuze vloot”, aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Deze genereuze Gift of Travel is een perfecte kans op een nog verrijkender Europese ervaring. In het Middellandse Zeegebied, in de noordelijke Europese zeeën en overal daartussen!”

Zowel ervaren Europa-bezoekers als reizigers die dit werelddeel nog verder moeten ontdekken hebben veel te kiezen in het Gift of Travel-programma. Het wordt aangeboden in combinatie met een cruise op Seven Seas Mariner, Seven Seas Splendor, Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator met bestemmingen als Piraeus (Athene), Southampton (Londen), Kopenhagen, Istanbul en Barcelona. Er is keuze uit een zevental inspirerende landprogramma’s voorafgaand of na afloop van de cruise, ongeacht het type van de geboekte suite, maar uiteraard wel op basis van beschikbaarheid.

Al deze landprogramma’s van Regent zijn inclusief hotelaccommodatie, transfers, geselecteerde maaltijden en excursies.

Enkele voorbeelden

Mystical Cappadocia – Istanbul, Turkije (3 nachten):
Reizigers verblijven drie nachten in het majestueuze, historische Cappadocië. Ze bezoeken de perfect bewaarde oude rotskerken van Uçhisar Castle en het openluchtmuseum van Göreme. En dalen bijna zeventig meter af naar de ondergrondse stad Derinkuyu met zijn unieke rotsformaties die bekendstaan als de ‘schoorstenen van de elfen’.

London & Charming Cotswolds – Londen (Southampton), Engeland (3 nachten):
Een verrassende combinatie van het kosmopolitische Londen en het typische Britse platteland van de sublieme Cotswolds. Gasten staan oog in oog met wereldberoemde plekken als Buckingham Palace en de Tower of London, maar ook met een elegante plaats als Bath, waar een bezoek wordt gebracht aan de Romeinse baden.

 

Authentic Madrid & Beyond – Barcelona, Spanje (4 nachten):
Een ontdekkingsreis naar de eigenzinnige landschappen en de trotse steden die het stoere karakter van Spanje ademen, met veel UNESCO-erfgoed, van Madrid tot Segovia. Een trip van vier nachten die de deelnemers zal verrijken met een diep historisch en cultureel besef van wat Spanje zo bijzonder maakt.

Gasten die niet willen of kunnen deelnemen aan het inbegrepen landprogramma kunnen ervoor kiezen om een krediet van €630 per gast (maximaal €1260 per suite) te ontvangen op hun boordaccount.